2) Hoe laat begint de dienst? 2) Hoe laat begint de dienst?

Bekijk hier de tijden van diensten van deze maand

Ochtenddienst.
De ochtenddienst begint om 10.00 uur.
Je kunt een paar minuten van tevoren binnen komen lopen, maar we raden je aan om er ongeveer een kwartier of twintig minuten van tevoren te zijn. Dan heb je nog alle tijd om je auto te parkeren, eventueel je kinderen weg te brengen naar de oppas in de kerk of naar de kindernevendienst voor onderbouw aan de overkant in de school en daarna op je gemak een plekje te zoeken.

Avonddienst.
De avonddienst begint om 18:45. Omdat er dan geen kinderopvang is, kun je rustig iets later komen, maar ook bij de avonddienst raden we aan om tien minuten van tevoren de kerk binnen te komen lopen.

Hoe lang duurt het?.
Beide zondagdiensten duren ongeveer 5 kwartier.
’s Ochtend kunnen de jongste kinderen (0 t/m 3 jaar) naar de oppas in de kerk (achterzaal De Steiger) gebracht worden en kinderen uit groep 1 & 2 mogen al naar de kindernevendienst.

Praktisch.
Via beide ingangen ben je welkom en kun je je jas ophangen. Vanaf de ingang bij de Van Noortstraat kom je in de hal bij de toiletten en de ingang naar ‘de Steiger’. Dit is het zaaltje waar tijdens de dienst de jongste kinderen verblijven en waar na de dienst koffie gedronken wordt.

Dienst in GK/Witte Donderdag
datum en tijdstip 09-04-2020 om 19:30