Protestantse Kerk in Nederland
Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen
 
 
4) Voorzieningen voor de kinderen 4) Voorzieningen voor de kinderen

Voor de allerjongste kinderen  is er in 'de Steiger' opvang. De Steiger is de zaal naast de kerk. Als u via de ingang aan de Van Noortstraat  binnenkomt, kunt u de Steiger aan de rechterkant om de hoek vinden.

Voor baby's en peuters wordt er tijdens de dienst op zondagochtend met liefde gezorgd. Alle kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn van harte welkom. Een geweldig team staat elke zondag klaar om de zorg voor uw baby of peuter op zich te nemen. In het kerkblad van deze maand kunt u lezen wie er op welke zondag oppasdienst heeft. Voorafgaand aan de dienst kunt u uw kind komen brengen bij de kinderopvang en kunt u eventuele bijzonderheden of aandachtspunten doorgeven. We hopen dat u op deze manier onbezorgd naar de kerkdienst kunt gaan.

De kinderen uit groep 1 en 2 mogen voor de dienst al naar de kindernevendienst. De kindernevendienst vindt plaats in de Van Rootselaarschool, tegenover de kerk. Als u schuin linksaf oversteekt en via het laatste hek de school binnenloopt, is de leiding van de onderbouw al aanwezig in het laatste lokaal aan uw linkerhand, het @ (apenstaartje).
Mocht het toch nog spannend zijn om meteen naar de kindernevendienst te gaan, dan kan uw kind ook (nog even) mee de kerk in. 

Tijdens de dienst verlaten de kinderen van de midden- en bovenbouw (groep 3 t/m 8) de kerkzaal voor een eigen nevendienst. De kinderen nemen een brandende lantaarn mee. Met het licht dat naar Jezus verwijst gaan zij naar hun eigen dienst. Want de middenbouw en bovenbouw verlaat tijdens de dienst de kerk om naar de kindernevendienst te gaan. Mocht er nog een 'onderbouwertje' in de kerk zitten, dan brengt de leiding van de andere bouwen uw kind naar de onderbouw.

Na de collecte komen alle kinderen van de kindernevendienst terug in de kerk. De allerjongsten kunt u na de dienst in 'de Steiger' ophalen. Hier kunt u dan meteen een kopje koffie of thee nemen en voor de kinderen is er ook iets lekkers te drinken.

terug
 
 
 

Inloggen


 

kerkdienst/afscheid KND
datum en tijdstip 12-07-2020 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 12-07-2020 om 18:45
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 19-07-2020 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 26-07-2020 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 02-08-2020 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 09-08-2020 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 16-08-2020 om 10:00
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 23-08-2020 om 10:00
meer details

 
WELKOM
 
Komende preek
Misschien wil je vooraf al weten waar het over gaat in de diensten. Je zou zelf al met het thema bezig kunnen zijn, het gedeelte kunnen lezen en je zo al voorbereiden.
 
Fotoalbum
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.