4) Voorzieningen voor de kinderen 4) Voorzieningen voor de kinderen

Voor de allerjongste kinderen  is er in De Steiger opvang. De Steiger is de zaal naast de kerk. Als u via de ingang aan de Van Noortstraat binnenkomt, kunt u De Steiger aan de rechterkant om de hoek vinden.

Voor baby's en peuters wordt er tijdens de dienst op zondagochtend met liefde gezorgd. Alle kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn van harte welkom. Een geweldig team staat elke zondag klaar om de zorg voor uw baby of peuter op zich te nemen. Voorafgaand aan de dienst kunt u uw kind komen brengen bij de kinderopvang en kunt u eventuele bijzonderheden of aandachtspunten doorgeven. We hopen dat u op deze manier onbezorgd naar de kerkdienst kunt gaan.

De kinderen van groepen 1 t/m 8 mogen voor de dienst al naar de kindernevendienst. Deze is ook in De Steiger of het Jeugdhonk, afhankelijk van hoe groot of klein de groep is en hoeveel kinderen er voor de oppas zijn.

Na de collecte komen alle kinderen van de kindernevendienst terug in de kerk. De allerjongsten kunt u na de dienst in De Steiger ophalen. Hier kunt u dan meteen een kopje koffie of thee nemen en voor de kinderen is er ook iets lekkers te drinken.

Hemelvaart (Grote kerk)
datum en tijdstip 26-05-2022 om 9.30 uur