Protestantse Kerk in Nederland
Eben-Haëzerkerk Nijkerkerveen
 
 

Tip: Als u op F11 druk, bovenaan het toetsenbord, kunt u de foto's in de volle breedte en hoogte bekijken.
Om het scherm weer normaal te krijgen, drukt u nogmaals op F11. 


Heeft u foto's voor de site? Wilt u de foto's in origineel formaat?
klik hier om naar het contactformulier te gaan.


Een tijd lang zijn er vanwege de privacyregels geen foto's op de site geplaatst. Nu deze alleen via een inlog te bekijken zijn, kunnen er ook weer foto's worden geplaatst. Als u foto's hebt, kunt u deze mailen naar de webmaster.
2018 Oliebollenactie

Hier wat foto's van het oliebollen bakken en verkopen, met dank aan Els van de Bunt, Truus Doornhof en Annette Geurtsen.

Bekijk alle foto's
 
2018 Doopdienst 19 augustus

Op zondag 19 augustus werd Finn Erbee gedoopt, zoon van Madeleine en Anton Erbee. De dienst werd geleid door onze eigen predikant ds. B. Versteeg.

Bekijk alle foto's
 
2018 Doopdienst 1 juli

Bekijk hier de foto's van de doopdienst van 1 juli, geleid door ds. D. Atema uit Barneveld.

Bekijk alle foto's
 
2018 Doopdienst 13 mei

Deze ochtend werden Nola Helene van der Kieft en Jailey Christina Versteeg gedoopt.

Bekijk alle foto's
 
2018 Eben-HaëzerFair 20 april

Bekijk de foto's van de Fair. Gezelligheid, lekker eten en drinken, van alles te koop, of te winnen bij het sjoelen, de kinderbingo, de boodschappenkar, de 'aan wie geef ik de bloemen'-actie, en ten slotte 's avonds het Rad en de verhalenbingo. Vanwege het prachtige weer waren er iets minder mensen, maar de opbrengst was toch nog een ruime 5400 euro!

Bekijk alle foto's
 
2018 Gezamenlijk eten 6 april

Met 28 personen aten we mosterdsoep met prei en spekjes vooraf. Daarbij stokbrood met kruidenkaas en tapenade. Daarna aardappels, asperges, saus, gekookt eitje en ham. Of aardappels, spinazie, een eitje en jus. En een groene salade erbij. Het toetje bestond uit Vienetta-ijs in de smaken vanille en tiramisu. Als afsluiting koffie of thee.

Bekijk alle foto's
 
2018 Doopdienst 4 februari

Op deze ochtend werd Gerard van den Broek gedoopt en zijn vrouw Hennie hernieuwde haar doop.

Bekijk alle foto's
 
2018 Bevestigingsdienst 21 januari

In de ochtenddienst van 21 januari werden bevestigd: Steffie Vlugter (jeugdouderling), Clara Akkerman (ouderling), Alex van de Bunt en Pieter van der Sluijs, beide als ouderling-kerkrentmeester. Herbevestigd werden Truus Hijwegen (diaken), Sander van Drie (ouderling) en Renger van de Akker (diaken). Als pastoraal medewerkster werd Lina Idema bevestigd en kregen John van Kasteel en Gerard Elbertsen alsnog de zegen die eerder nog niet gegeven was. Afscheid namen Aalt van Drie (ouderling-kerkrentmeester), Henriëtte Melissen (jeugdouderling) en Marco Nederhand en Ingrid Willems (beide ouderling).

Bekijk alle foto's
 
2017 Oliebollen

Het was weer een gezellige, maar drukke tijd. Doe je volgend jaar ook (weer) mee? Vele handen maken licht werk. Hier de foto's.

Bekijk alle foto's
 
2017 Eerste Kerstdag

Op Eerste Kerstdag was er een prachtige dienst waarin Jacolien van Kasteel het lied Mary did you know zong, samen met Gert van der Schuur, die ook gitaar speelde met Zico Nederhand en Eddy van Beek op bas. De kinderen van de kindernevendienst zongen Eeuwige Vader.

Bekijk alle foto's
 
2017 14 december Kerstmiddag

De jaarlijkse kerstmiddag werd dit jaar gehouden op 14 december. Om 15.00 uur werd iedereen ontvangen met koffie/thee en zelfgebakken appeltaart. Daarna was er een dienst die in De Steiger werd gehouden. Met voordracht en kerkkoortje. Daarna mocht iedereen na een aperitief aanschuiven voor het kerstdiner dat dit keer is verzorgd door de mensen van het maandelijkse gezamenlijk eten. Vooraf een tomatensoep met stokbrood en kruidenboter, als hoofdgerecht aardappelpuree, kiprollade, witlof met ham en kaas en een stooppeertje. Het nagerecht bestond uit een keuze uit tiramisu, griesmeelpudding, vanilliepudding met bosvruchten en chocoladepudding. Zo'n 45 mensen hebben hiervan genoten.

Bekijk alle foto's
 
2017 oktober Knutselmiddag

Op woensdagmiddag 25 oktober was er een knutselmiddag in De Steiger. Veel zeep, kleurstof (slijm!), karton, verf, papier, pepernoten, limonade en kinderen natuurlijk!

Bekijk alle foto's
 
2017 augustus Gezamenlijk eten bbq

25 augustus was de laatste vrijdag van de maand. Het gezamenlijk eten was dit keer bij Truus en Gert Doornhof waar we genoten van een heerlijke barbecue. Wel vier salades, diverse sauzen, vlees, stokbrood en ijs toe. We hebben genoten, mede door het weer dat we kregen. Zonnig, droog en zo'n 24 graden.

Bekijk alle foto's
 
2017 mei Schoonmaak kerk buitenkant

Op 20 mei is een ploeg vrijwilligers druk bezig geweest om de buitenzijde van de kerk weer netjes schoon te maken. Ook het hek en de stoep kregen de aandacht.

Bekijk alle foto's
 
Doopdienst 14 mei 2017

Gedoopt in deze dienst: Pieter Willem Hendrik de Wit, zoon van Marina van Mourik en Jan de Wit.

Bekijk alle foto's
 
Eben-HaezerFair 12 mei 2017

Foto's van de Eben-HaëzerFair op vrijdag 12 mei 2017.

Bekijk alle foto's
 
Bevestiging ouderling/voorzitter 5 maart 2017

In de morgendienst werd door ds. H. Schormans de heer Gerrit van der Schuur bevestigd als ouderling/kerkeraadsvoorzitter.

Bekijk alle foto's
 
Doopdienst 5 februari 2017

In de morgendienst werden door ds. Hoornaar gedoopt: Lynn van Asch en Deanne Marije (Suze) Blankestijn.

Bekijk alle foto's
 
Bevestigingsdienst 22 januari 2017

In deze dienst werd afscheid genomen van Gert Doornhof (voorzitter), Klazien van Halen (ouderling) en Jantine Ruitenbeek (jeugdouderling). Bevestigd werden Herman Willems (ouderling), Henrianne Hijwegen (jeugdouderling) en Ria van Ravenhorst (pastoraal werker).

Bekijk alle foto's
 
Oliebollen bakken 2016

Op donderdag 29 en vrijdag 30 december 2016 werden in veel ploegen weer meer dan 20.000 oliebollen gebakken. De foto's door de uren heen zie je hier.

Bekijk alle foto's
 
Kerstmiddag 2016

Donderdagmiddag 15 december was de jaarlijkse kerstmiddag met zang, voordracht en een heerlijke broodmaaltijd.

Bekijk alle foto's
 
Jeugddienst 2016

Op zondagavond 25 september was de jeugddienst waarin René Ruitenberg zijn getuigenis gaf. Voorafgaand aten we broodjes hamburger.

Bekijk alle foto's
 
Startzondag 2016

Op de startzondag startten we met een taartenbuffet om 9.15 uur. En na de kerkdienst was er een combinatiespel: plaatjes die buiten op het plein waren opgehangen, moest je twee aan twee combineren en de cijfers optellen. Het getal onder aan de streep was de code waarmee je het slot van de schatkist kon kraken. De familie Du Pree/Van Drie was winnaar en vond een doos Celebrations en mocht de wisselbeker mee naar huis nemen.

Bekijk alle foto's
 
Afscheid Kindernevendienst Juli 2016

10 kinderen van de Kindernevendienst namen afscheid omdat ze naar de middelbare school gaan: Ruben Anderiesen, Thijme Boerema, Jamie van de Burgt, Jens Dirksen, Stefan van Drie, Kaatje van de Ham, Jade van der Male, Gervin du Pree, Marit Ruitenbeek en Melina Willems.
 

Bekijk alle foto's
 
Jubileumdienst 60 jaar EHK 17 april 2016

Op zondag 17 april werd herdacht dat de Eben-Haëzerkerk is gesticht. Drie dominees van de laatste jaren leidden de dienst waarvan het thema 'Bouwen' was. Een dienst om in dankbaarheid op terug te zien.

Bekijk alle foto's
 
Eben-Haëzer-Fair 2016

Vrijdag 15 april 2016 was de jaarlijkse verkoopdag, die dit jaar is omgevormd tot EH-Fair. Hierbij een indruk in foto's.

Bekijk alle foto's
 
Sing In 14 februari 2016

Zingen voor onze God, om Hem te loven, danken en groot te maken! Jammer dat je hier alleen de foto's ziet en het niet kunt horen... De volgende Sing In's, waarvoor je van harte bent uitgenodigd, zijn in 2016 op 24 april, 10 juli en 13 november.

Bekijk alle foto's
 
(Her)bevestiging ambtsdragers 24 januari 2016

Aftredend waren Hans van Deuveren, Lina Idema, Ria van Ravenhorst en Marinus van den Brink. Herbevestigd werd Renger van den Akker als diaken. En bevestigd in het ambt zijn Marieke van de Bunt als diaken, Jantine Ruitenbeek als jeugdouderling en Rudi Idema als kerkrentmeester.

Bekijk alle foto's
 
Oliebollenactie 2015

Bekijk hier de foto's van de oliebollenactie van 2015. Het laatste jaar dat er werd gebakken bij Marry Kas. Zij werd daarvoor hartelijk bedankt en in het zonnetje gezet. Meer daarover op de website van Nijkerkerveen waarvoor Aalt Guliker de foto's maakte.

Bekijk alle foto's
 
Kerstmiddag - 18 december 2014

Bekijk alle foto's
 
Kinderconcert Marcel & Lydia Zimmer - 26 september

Zaterdag 26 september was het zo ver!
De deuren van de Eben-Haezerkerk werden geopend en er kwamen ongeveer 150 kinderen om te genieten en mee te zingen met Marcel & Lydia Zimmer. Marieke van de Bunt (organisatie) was zichtbaar ontroerd door de vele kinderen die uit Nijkerkerveen, Nijkerk, Hoevelaken en omstreken kwamen en uit volle borst meezongen! 
Na een uurtje zingen voor de Heere God, zongen we nog een Zegenlied en zat het gratis kinderconcert van Marcel & Lidia er alweer op. 
Bij het naar buiten gaan kregen de kinderen een CD van Marcel & Lidia Zimmer mee naar huis om thuis lekker verder te zingen, dansen en swingen!

Bekijk alle foto's
 
Doopdienst, Bo, Jan & Sem - 20 september 2015

Vandaag werden Sophie Fiene Smink (Bo) en Jan Arne Brouwer (Jan) & Sem Jacob Brouwer (Sem) gedoopt. Wij wensen de ouders Gods Zegen toe in de opvoeding van de kinderen.

Bekijk alle foto's
 
Startzondag - 13 september 2015

Voorafgaand aan de dienst stond er een heerlijk ontbijt klaar.
Tijdens de dienst was het thema 'Start/finish'
Na de dienst was er de mogelijkheid om een kopje thee/koffie/limonade te drinken, deel te nemen aan een gespreksgroep of de wandelpuzzeltocht te doen!

Bekijk alle foto's
 
Barbecue KND - 11 september 2015

De allereerste vergadering van de kindernevendienst (van de 4 per jaar) begonnen we met een gezellige barbecue bij de familie van Drie

Bekijk alle foto's
 
Afscheid Kindernevendienst

Vandaag namen er maar iefst negen kinderen afscheid van de kindernevendienst. het was een prachtige en emotionele dienst. Bekijk hier de foto's

Bekijk alle foto's
 
Uitje kindernevendienst - juni 2015

Bekijk alle foto's
 
Doopdienst, Benjamin & Jesse, 31 mei 2015

We wensen de ouders van Benjamin & Jesse Gods Zegen toe in de opvoeding van hun kinderen. 

Bekijk alle foto's
 
Donatie Kindernevendienst

Elke week nemen de kinderen van de Kindernevendienst collectegeld mee. Dit sparen we en als er genoeg geld gespaard is, wordt er een goed doel gezocht waar we het aan kunnen geven. De afgelopen jaren doneerden we geld aan het Parelhuis in Suriname omdat dit geld aan Gert en Ria vd Schuur gegeven kon worden. Zij zorgden ervoor dat het geld goed terecht kwam. 
Nu Gert & Ria weer in Nijkerkerveen wonen, is er gezocht naar een ander doel. Drie meiden van de kindernevendienst hebben in het afgelopen jaar hun haar af laten knippen en gedoneerd aan Stichting Haarwens. Daarom leek het de leiding van de kindernevendienst een goed idee om het ingezamelde geld aan deze stichting te geven. 

Jade, Carmen en Xeliza gingen op zaterdag 30 mei naar het Meander ziekenhuis in Amersfoort om het geld aan te bieden.

Bekijk alle foto's
 
Belijdenisdienst, 19 april 2015

Vandaag deden Geert v.d. Beek, Dennis van Dasselaar, Henrianne Hijwegen, Bjorn Overbeek, Herman en Ingrid Willems, Brigitte Zwart en Patricia Zwart belijdenis van hun geloof. We wensen jullie Gods Zegen toe!

Bekijk alle foto's
 
Kerkdienst, eerste paasdag, 5 april 2015

Bekijk alle foto's
 
Friet & Meet

Voorafgaand aan deze jeugddienst was er friet.
Eerst Friet, daarna tijdens de dienst ruimte voor Meet.

Bekijk alle foto's
 
Doopdienst, 1 februari 2015

Vandaag werden Bink, Pepijn en Ferry gedoopt.
We wensen hun ouders Gods Zegen toe in de opvoeding van hun kinderen. 

Bekijk alle foto's
 
Bevestigingsdienst 18 januari 2015

Bekijk alle foto's
 
Oliebollenactie 2014


Klik op de afbeelding om de foto's van de oliebollenactie te bekijken.

Bekijk alle foto's
 
Kerstmiddag - 18 december 2014

Bekijk alle foto's
 
Dopen Sil, Cheyenne, Guus - 28 september 2014

Vandaag werden Sil van Dasler, Cheynne van Dusschoten en Guus vd Kieft gedoopt. Wij wensen jullie Gods Zegen toe in de opvoeding van jullie kinderen.


Klik op de foto om de foto's te bekijken.

Bekijk alle foto's
 
Startzondag

Er zijn door verschillende gemeenteleden foto's gemaakt van deze gezellige startzondag.

Bekijk alle foto's
 
Opknappen jeugdhonk - 22 augustus 2014

"Wat een bedrijvigheid bij de kerk! En wat wordt het mooi! Eigenlijk moet iedereen weten hoe gezellig het is om samen te klussen!"

Bekijk alle foto's
 
Gezamenlijk eten - juli 2014

Geen gezamenlijke maaltijd in de Steiger v.d. kerk maar een super gezellige bbq  bij de fam Doornhof in de tuin. Renger van de Akker had 2 hele mooie salades gemaakt, Truus een bonensalade, allerlei soorten vlees en stokbrood. Lina opende de bbq met gebed. We hadden een hele fijne avond met elkaar! Hartelijk Gert en Truus.

Klik op de foto om de foto's te bekijken.

 

Bekijk alle foto's
 
Dopen Lotte vd Brom

Vandaag werd Lotte vd Brom gedoopt.
Wij wensen jullie Gods Zegen toe.


Klik op de foto om de foto's te bekijken.

Bekijk alle foto's
 
Kerkkamp juli 2014

Klik op de foto op de foto's van het kerkkamp 2014 te bekijken.

Bekijk alle foto's
 
Uitje kindernevendienst - juli 2014

 

We zijn weer met de kindernevendienst weggeweest.
Klik op de foto om alle foto's te bekijken!

Bekijk alle foto's
 
Dauwtrappen - hemelvaartsdag 2014

Bekijk alle foto's
 
Gezamenlijk eten 25 april

Bekijk alle foto's
 
Paasviering Kindernevendienst - 20 april 2014

Bekijk alle foto's
 
Dopen Dayn Stolk - 2 februari 2014

Vandaag werd Dayn Stolk gedoopt.
Wij wensen jullie Gods Zegen toe.

Bekijk alle foto's
 
Bevestiging ambtsdragers - 18 januari 2014

Bekijk alle foto's
 
Oliebollen bakken 2013

Bekijk alle foto's
 
Kerstmiddag - 19 december 2013

Bekijk alle foto's
 
Gezamenlijk eten - november 2013

De gezamenlijke maaltijd was weer een succes.We waren met 35 personen, er werd gezellig gepraat en goed gegeten.
Bjorn Overbeek en Esther van de Brink,  hebben deze keer geassisteerd, heel fijn! Marco Nederhand deed de opening, een uitleg over de adventstijd en gebed en verzorgde ook de afsluiting. Iemand die voor het eerst mee at, maakte de volgende opmerking: “Ik wist niet dat het zo leuk was”.

Ook kwam er zomaar een gemeentelid vragen of hij mee mocht eten, terwijl hij niet op de lijst stond. Dit zijn zulke leuke blijken van waardering, daar doen we het voor!

Bekijk alle foto's
 
Liturgische bloemstukken

Bekijk hier een aantal liturgische bloemstukken.
Foto's gemaakt door NvW

Bekijk alle foto's
 
Liturgisch bloemstuk - startzondag 2013

Bekijk alle foto's
 
Dopen Boet & Ayden. 13 oktober 2013

Vandaag werden Boet vd Male en Ayden Versteeg gedoopt.
Wij wensen jullie Gods Zegen toe.

Bekijk alle foto's
 
Gezamenlijk eten - september 2013

Bekijk alle foto's
 
Afscheid kindernevendienst

Op 14 juli 2013 nam de kindernevendienst afscheid van:
Anne van Deuveren
Thijs Dirksen
Judith van Korlaar

Bekijk alle foto's
 
Uitje kindernevendienst. 6 juli 2013

Bekijk alle foto's
 
Openluchtdienst. 30 juni 2013

Foto's zijn gemaakt door Aart Guliker

Bekijk alle foto's
 
Kamp Rock Solid

Bekijk alle foto's
 
Kerk schoonmaken. 25 mei 2013

Bekijk alle foto's
 
Dauwtrappen. 9 mei 2013

Dauwtrappen tijdens Hemelvaart.
Foto's gemaakt door EvdB

Bekijk alle foto's
 
Doopdienst. 5 mei 2013

Vandaag werden Max Aron Elian Bouw, Jurre Gerwin Mostert en Saar Gerritje Maria Smink gedoopt. Wij wensen hen en de families Gods Zegen toe.

Bekijk alle foto's
 
Pasen 2013

Ballonnen oplaten is voor jong en oud!

 

Bekijk alle foto's
 
Grote verkoopdag 20 maart 2013

Foto's gemaakt door LK

Bekijk alle foto's
 
Samen eten, 22 februari 2013

Vrijdag 22 februari was het weer zover:  gezamenlijk eten in de Eben-Haëzerkerk.
Dit keer waren er 30 personen, hiervoor waren 3 salade schotels en ca. 7 hartige taarten gemaakt, door vrijwilligers uit de kerk, hiervoor hartelijk dank! Het samen eten geeft een stuk saamhorigheid en heeft een grote verbindende factor. Dat is ook precies wat we graag willen.

We organiseren deze maaltijden al weer ruim een jaar. Het gaat als een succes de boeken in. Iedereen is welkom, de inschrijflijsten liggen in de hallen van de kerk.

p.s. :  Wilt u ook eens koken? (is te declareren) Geef  het dan door aan de diaconie.

Foto's zijn gemaakt door NvW

Bekijk alle foto's
 
Doopdienst, 3 februari 2013

Vandaag werd Jarno Jermy van der Horst gedoopt.
Wij wensen hem en zijn familie Gods Zegen toe.

Bekijk alle foto's
 
afscheid & (her)bevestiging ambtsdragers. 20 januari 2013

Bekijk alle foto's
 
Oliebollen bakken. 28, 29 & 31 december 2012

Foto's gemaakt door de bakkers zelf.

Bekijk alle foto's
 
Kerstfeest Kindernevendienst. 26 december 2012

Foto's gemaakt door LK

Bekijk alle foto's
 
Gezamenlijk eten - 26 oktober 2012

Op 26 oktober j.l. hebben we weer gezamenlijk gegeten.
Van 17.00 uur tot ca. 18.00 uur was de inloop. We werden welkom geheten en kregen iets te drinken.
Na de opening door Willie Versteeg kregen we een heerlijk voorgerecht.
Het hoofdgerecht bestond uit diverse soepen met stokbrood, kruidenboter en verschillende vleeswaren.
Ook was er voor een dessert gezorgd en kregen we nog koffie en thee.
Kortom het was weer een geslaagd diner!

NvW

Bekijk alle foto's
 
Gezamenlijk eten - 28 september 2012

Op vrijdag 28 september hebben we weer gezamenlijk gegeten in de Kerk.
We waren met een groep van 22 mensen, groot en klein, oud en jong.
Van sommigen kunnen we al zeggen dat het vaste klanten zijn!
We kregen een heerlijke Oosterse maaltijd voorgeschoteld.
De vrijwillige koks uit de gemeente en degene die het organiseerden,
Coby van Esveld en Truus van Soeren deze keer, hebben hun best gedaan om
ons een geslaagd etentje te bezorgen.
NvW

De volgende keer dat we gezamenlijk eten is op vrijdag 26 oktober 2012.

Bekijk alle foto's
 
Doopdienst. 23 september 2012

Vandaag werd Fem van Dasler gedoopt.
Wij wensen haar en haar familie Gods Zegen toe.

Bekijk alle foto's
 
Motortoertocht. 15 september 2012

Zaterdag 15 september hebben een aantal gemeenteleden en vrienden een prachtige tocht gemaakt.

   

Bekijk alle foto's
 
Ouderenrit

Foto's van een geslaagde ouderenrit.
Foto's gemaakt door AW.
Lees hier het verslag

Bekijk alle foto's
 
Dopen Yara & Isiz. 1 juli 2012

Vandaag werden Yara en Isiz Bloemendaal gedoopt.
Wij wensen jullie Gods Zegen toe.

Bekijk alle foto's
 
Uitje kindernevendienst. 30 juni 2012

We zijn met alle kinderen van de kindernevendienst weer naar de trimbaan in Ermelo geweest.
Het was een geweldige dag!

Hier een greep uit uit de meer dan 200 foto's die zijn gemaakt.
Wilt u meer foto's van uw kind? Of wilt u de foto's in origineel formaat?
klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Bekijk alle foto's
 
Afscheid kindernevendienst. 24 juni 2012

Aline van de Bunt, Menno van Korlaar, Mandy Melissaen, Erwin van Ravenhorst en -Teunette Ruitenbeek namen vandaag afscheid van de Kindernevendienst.

Aan het einde van de dienst werden de winnaars van de ballonnenactie bekend gemaakt (2e paasdag)

Klik hier om de foto's van de ballonnenactie te bekijken

Bekijk alle foto's
 
Voegen (26 mei) + schoonmaken (9 juni)

Zaterdag 26 mei werd het voegwerk, binnen en buiten, bijgewerkt.
En zaterdag 9 juni kreeg de hele kerk weer een grote schoonmaakbeurt.
Foto's gemaakt door NvW.

Bekijk alle foto's
 
Gezamenlijk eten 25 mei 2012

Op 25 mei, de vrijdag voor Pinksteren,  hebben we weer gezamenlijk gegeten in de kerk.
Lees hier het verslag

 

Bekijk alle foto's
 
Philadelphiadienst

Bekijk alle foto's
 
Doopdienst. 6 mei 2012

Vandaag werden Rylan Versteeg, Leano Rijlaarsdam en Sofia Berculo gedoopt.
Wij wensen hen Gods Zegen toe.
 

Bekijk alle foto's
 
Stoelen koppelen. zaterdag 5 mei 2012

Wat zijn Gerard, Sander, Theo en Wim druk geweest.
Foto's gemaakt door NvW.

Bekijk alle foto's
 
Belijdenis. 15 april 2012

Vandaag deden Gewine, Sigrid en Irma belijdenis van hun geloof.
We wensen hen Gods onmisbare zegen toe!

Bekijk alle foto's
 
Pasen. Ballonnen 8 april 2012

Traditiegetrouw hebben de kinderen met pasen ballonnen opgelaten.
In dit album vindt u de foto's van het oplaten van de ballonnen en van de liturgische bloemstukken.
Foto's van het liturgisch bloemstuk zijn gemaakt door NvW. Foto's van de ballonneacti zijn gemaakt door CvL.

Bekijk alle foto's
 
Grote verkoopdag 21 maart 2012

Gezelligheid ten top met een mooi eindbedrag

Bekijk alle foto's
 
Renovatie Orgel

Bekijk alle foto's
 
Rock Solid wint Star Games!

Vrijdagnacht 2 maart zijn de de tieners van Rock Solid Nederland bij elkaar gekomen
om met elkaar spelletjes te doen en na te denken hoe Jezus je leven Upside down (onderste boven) kan zetten. Op 3 maart om 6 uur 's ochtends bleek dat Rock Solid Nijkerkerveen de eerste prijs heeft behaald!

Elke 2 weken hebben we rock-solid voor tieners van 11 tot 14 jaar.
Wilt u weten wat we daar doen? Lees meer of kijk eens op onze Hyvespagina..

Bekijk alle foto's
 
Dopen Jens

Zondag 4 december werd Jens van den Berg gedoopt.
Gods Zegen toegewenst.

Bekijk alle foto's
 
Afscheid Adinda, bevestiging Alex & herbevestiging Frankje, Ria en Lina

In de ochtenddienst van zondag 29 januari namen we afscheid van Adinda als kerkrentmeester, vierden we de bevestiging van Alex als kerkrentmeester & vierden we de herbevestiging Frankje, Ria en Lina als ouderling.

Bekijk alle foto's
 
Gezamenlijke maaltijd 24 januari 2012

Bekijk alle foto's
 
Oliebollen bakken 2011

Bekijk alle foto's
 
Rien van Boeijen, 25 jaar organist


met dank aan Evert Livestro, Nijkerkerveen.org

Bekijk alle foto's
 
Dopen Lynn & Yoli-May

Zondag 4 december werden Lynn Birgit Stolk en Yoli-May Manou Stolk gedoopt.
Gods Zegen toegewenst.

Bekijk alle foto's
 
Schoonmaak kerk zaterdag 22 oktober

Een paar foto's van het schoonmaken van de kerk

Bekijk alle foto's
 
Dopen Belle & Martan

Zondag 2oktober werden Belle Cato vd Male en Martan vd Pol gedoopt.
Gods Zegen toegewenst.

Bekijk alle foto's
 
Club!

We hebben het op donderdag 29 september druk gehad met maar liefst 23 kinderen.We hebben herfststukjes gemaakt en daar ook een paar foto's van genomen.
Het was weer een geweldige avond!!
 

Bekijk alle foto's
 
Afscheid en (her)bevestiging

Marieke vd Bunt nam afscheid als jeugdouderling.
Renger van den Akker werd herbevestigd als diaken.
Annette Geurtsen werd bevestigd als jeugdouderling.

Bekijk alle foto's
 
Afscheid KND, Parelhuis & Ballonnenactie. 26 juni 2011

Een volle dienst waarbij Julian en Marleen afscheid namen van de kindernevendienst; zij mogen nu op eigen benen gaan staan. Ria kwam iets over het Parelhuis vertellen en tot slot werd de uitslag van de ballonnenactie bekend gemaakt.

Bekijk alle foto's
 
Uitje kindernevendienst 25 juni 2011

Een regenachtig, maar geslaagd uitje naar de trimbaan in Ermelo.

Bekijk alle foto's
 
Ouderenrit 25 juni 2011

Bekijk hier de foto's van de gezellige ouderenrit naar het orgelmuseum in Elburg.

Bekijk alle foto's
 
Intrededienst ds B.G. Versteeg. 29 mei 2011

Bekijk hier de foto's van de intrededienst van ds B.G. Versteeg.
Ook foto's van 'achter de schermen'

Bekijk alle foto's
 
Belijdenisdienst 22 mei 2011

Op deze bijzondere dag hebben de volgende mensen belijdenis van hun geloof gedaan: Henk en José Bouw, Kristel Kreijne, Mark en Lizet Stolk.

Ook namen we aan het einde van de dienst afscheid van ds. Helder als consulent
 

Bekijk alle foto's
 
Dopen 15 mei 2011

Bekijk hier de foto's van de doop van Thijme Zwarts en Anouk van der Horst.

Bekijk alle foto's
 
Pasen 2011

Hier vindt u de foto's van het oplaten van de ballonnen en van de liturgische bloemstukken

Bekijk alle foto's
 
Schoonmaken. 16 april 2011

Deze mannen hebben de buitenkant van de kerk schoongemaakt.

Bekijk alle foto's
 
De Grote Verkoopdag. 13 april 2011

Hier kunt u de foto's van de gezellige verkoopdag 2011 bekijken.

Bekijk alle foto's
 
Paasmiddag. 7 april 2011

Bekijk de foto's en lees ook het verslag dat Gerard Elbertsen schreef.
Deze kunt u vinden bij 'afgelopen evenementen'

Bekijk alle foto's
 
Club!

Beschrijving volgt nog

Bekijk alle foto's
 
Oliebollen bakken

Het bakken van de oliebollen is hard werken maar gezellig! Hier ziet u de foto's.

Bekijk alle foto's
 
Kerstknutsel 17 december 2010

Ondanks de sneeuw, gladheid en helaas veel afzeggingen, was het toch een geslaagde middag en avond!
Bekijk ook bij 'Evenementen' >> 'afgelopen evenementen' de ervaring van een gemeentelid!

Bekijk alle foto's
 
Visjes

Bekijk alle foto's
 
Kerstmiddag ouderen. 9 december 2010

Bekijk de foto's van een succesvolle kerstmiddag.

Bekijk alle foto's
 
Ouderenrit 26 juni 2010

Bekijk alle foto's
 
Nacht zonder dak. 25 & 26 juni 2010

Een nacht slapen in een zelfgemaakt hutje van karton. Zij deden het!

Bekijk alle foto's
 
Dauwtrappen. 13 mei 2010

Een mooie traditie tijdens Hemelvaart: Dauwtrappen met de gereformeerde en hervormde kerk! Lees ook de ervaringen van twee dauwtrappers bij 'Evenementen >> Archief

Bekijk alle foto's
 


 
 

Inloggen


 

Hemelvaart (Grote kerk)
datum en tijdstip 26-05-2022 om 9.30 uur
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 29-05-2022 om 10.00 uur
meer details

Thema jeugddienst
datum en tijdstip 29-05-2022 om 19.30 uur
meer details

Eerste Pinksterdag
datum en tijdstip 05-06-2022 om 10.00 uur
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 12-06-2022 om 10.00 uur
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 19-06-2022 om 10.00 uur
meer details

Viering Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 26-06-2022 om 10.00 uur
meer details

Zangdienst
datum en tijdstip 26-06-2022 om 19.30 uur
meer details

 
WELKOM
 
ONLINE de dienst volgen
via
Kerkdienstgemist

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.